Termeni si Conditii

Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului gabrielasuditu.ro implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de administratorul gabrielasuditu.ro prezentate mai jos, inclusiv modificarile ulterioare ale acestor termeni si conditii, modificari ce pot fi efectuate oricand, fara a fi necesara o instiintare si/sau un accept prealabil din partea ta.

Recomandarile medicului dermatovenerolog

Informatiile cu caracter medical si recomandarile date de dr.Suditu Gabriela Cristina au caracter educativ si orientativ, nu inlocuiesc consultul medical direct, analizele medicale, investigatiile imagistice, diagnosticul si tratamentul. Nu imi asum niciun angajament cu privire la spitalizare, prescriere tratamente, retete sau medicamente. Limitarea de raspundere cuprinde toate informatiile de orice tip de pe acest site sau furnizate prin intermediul gabrielasuditu.ro (text, imagini, materiale video sau audio, sub orice forma si orice continut).

Raspunderea pentru utilizarea serviciilor acestui site iti apartine in intregime. gabrielasuditu.ro iti poate asigura accesul direct la dr.Suditu Gabriela Cristina, te poate indruma catre anumite investigatii sau tratamente si iti poate oferi o “a doua opinie”, bazandu-se pe experienta medicului primar dermatovenerolog dr. Suditu Gabriela Cristina. Te rugam sa realizezi posibilitatile limitate ale consilierii online sau telefonice. In cazul in care necesitati asistenta medicala de urgenta, apeleaza Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta la numarul de telefon 112.

Serviciul de consultanta online poate oferi doar, recomandari privind un diagnostic probabil al afectiunii prezentate, posibile variante de diagnostic (diagnostic diferential), recomandari de tratament pentru afectiunea suspicionata, recomandari privind investigatii suplimentare necesare, masuri terapeutice si profilactice.
Nu poate oferi: un diagnostic de certitudine (acesta se poate obtine doar pe baza unui consult medical direct si al unor investigatii medicale care sa sustina diagnosticul), retete pentru medicamente care se elibereaza pe baza unei prescriptii medicale, acte medicale necesare motivarii absentelor de la locul de munca sau scrisori medicale catre medicul de familie, care sa recomande administrarea cronica a unor medicamente in regim special sau de compensare, bilete de trimitere catre alte specialitati sau pentru investigatii paraclinice.

Furnizarea serviciilor

Informatiile cu caracter medical transmise ca urmare a utilizarii serviciilor oferite prin intermediul gabrielasuditu.ro sunt personalizate si confidentiale. Desi gabrielasuditu.ro va incerca intotdeauna furnizarea serviciilor in cel mai scurt termen, exista posiblitatea ca in anumite situatii sa fie necesara o perioada de timp mai lunga decat cea rezonabil prevazuta si adusa la cunostinta ta. Avand in considerare aceasta, tu iti exprimi anticipat lipsa de obiectie cu privire la orice situatie in care gabrielasuditu.ro se afla in imposibilitatea obiectiva de furnizare a serviciilor in termenul apreciat initial a fi necesar in acest sens. Indiferent de situatie, nu oferim restituirea platilor efectuate pentru raspunsurile transmise ca urmare a solicitarii serviciilor funizate prin gabrielasuditu.ro.

Dr. Suditu Gabriela Cristina prin intermediul gabrielasuditu.ro da zilnic 10 consultante online. Timpul de raspuns este de maxim 3 zile.

Veti fi contactat telefonic sau veti primi un Email de raspuns.

Consultatiile online pot fi suspendate pe perioade nedeterminate de timp, acest fapt va fi anuntat pe site.

Plata serviciilor

Se va achita prima solicitare de consultanta si implicit primul raspuns. Daca se vor solicita mai multe informatii din partea dr. Suditu Gabriela Cristina, al doilea raspuns va fi gratuit. O noua solicitare de consultanta va fi taxata conform cerintelor de pe site.
Se considera neeligibile daca  furnizarea de date este insuficienta pentru conturarea unei opinii medicale referitoare la afectiunea dvs, pozele sunt neclare sau neconcludente, afectiunile necesita examinari cu ajutorul aparaturii medicale (dermatoscopie), pentru a exprima un diagnostic probabil, afectiunea nu este de natura dermatovenerologica. In aceste situatii se va efectua restituirea sumei de bani trimisa.

Acest site utilizeaza sisteme sigure de plata prin furnizori de servicii de plata. gabrielasuditu.ro nu stocheaza datele cardului tau bancar sau alte detalii de plata. Desi facem tot ce este posibil pentru a asigura securitatea tranzactiilor, gabrielasuditu.ro nu va putea fi tinut raspunzator pentru incalcarea securitatii de catre terti si nu poate fi tras la raspundere pentru utilizarea abuziva de catre acestia a sistemului de plati.

Informatii despre plata prin card

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Afisarea tranzactiei pe extrasul dumneavoastra de cont

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele [gabrielasuditu]

Servicii oferite copiilor

In cazul copiilor, gabrielasuditu.ro urmeaza directivele legale in vigoare privind solicitarea de consimtamant in cazul copiilor pana la 18 ani. gabrielasuditu.ro nu va furniza cu buna stiinta informatii sau servicii niciunui copil pana la 18 ani, cu exceptia cazului in care informatiile sunt solicitate de un adult. Existenta si identitatea adultului sunt considerate a fi confirmate prin efectuarea platii on-line a serviciilor gabrielasuditu.ro.