Date cu caracter personal

gabrielasuditu.ro poate colecta și utiliza datele tale personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a rula și a opera site-ul nostru.
  • Pentru a stoca informatiile medicale, simptome, diagnostice, tratament recomandat, evolutia sub tratament.
  • Pentru a afișa corect conținutul site-ului.
  • Îmbunătățirea serviciului clienți.
  • Pentru a imbunatati accesul la informatiile medicale trimise de tine
  • Pentru a ne ajuta să răspundem mai eficient solicitărilor și nevoilor de asistență pentru clienți.
  • Pentru a personaliza experiența utilizatorului.
  • Îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre.
  • Pentru a-ți trimite informații pe care ai acceptat să le primești despre subiectele care credem că te vor interesa.
  • Să răspundem cererilor, întrebărilor și/sau altor solicitări.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

gabrielasuditu.ro colectează date cu caracter personal (informații care te pot identifica cum sunt numele, CNP,  adresa de e-mail, etc.) Datele personale și informațiile sunt colectate exclusiv pentru a presta serviciile oferite prin intermediul gabrielasuditu.ro și care au fost solicitate de tine:

  • Când ne contactezi din orice motiv ești de acord să ne oferi numele , CNP-ul, adresa de e-mail și după caz localitatea, vârsta, nr.telefon și alte informații specifice despre sănătate, pentru a putea beneficia de serviciile noastre.
  • Datele vor fi folosite pentru a putea realiza fisa medicala.
  • Fotografiile pe care le incluzi însă, împreună cu detaliile prezentate în textul tău, te pot identifica personal. Nu trebuie să să trimiți fotografii care te pot identifica personal daca nu esti de acord.
  • În momentul în care plătești pentru serviciul Consultanță Online, nu  vom colecta numărul cardului tău de credit.

Nota de informare cu privire la protecția datelor cu caracter personal

Gabrielasuditu.ro, prin reprezentant legal, în calitate de operator de date cu caracter personal, prin prezenta vă înștiințăm despre prelucrarea datelor cu caracter personal prin mijloace automatizate și manuale, destinate furnizării de servicii medicale care beneficiază de un grad de securizare specifică.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE:

Gabrielasuditu.ro se obligă să administreze în condiții de confidențialitate și siguranță și numai în scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei sau altă persoană în condiții legale.

Datele colectate au ca scop asigurarea de servicii medicale oferite de noi și îndeplinirea obligațiilor noastre legale de comunicare și evidență.

Datele cu caracter personal nu vor putea fi distribuite fără acordul dumneavoastră către terți: mass media, societăți de asigurări etc. sau către membrii familiei, cu excepția cazului în care vă exprimați acordul în scris în acest sens.

Confidențialitatea datelor personale este păstrată și după deces.

De la prevederile precedente sunt exceptate anumite situații prevăzute de legislația în materie: situații epidemiologice deosebite, situații climatologice deosebite, raportări către CAS, dacă este cazul la solicitarea organelor de anchetă penală, dacă există o anchetă penală în desfășurare sau dacă există ordin judecatoresc în acest sens etc.

În calitatea dumneavoastră de pacient, pentru a beneficia de serviciile medicale pe care le solicitați aveți obligația de a furniza date cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru întocmirea fișelor medicale precum și pentru raportările periodice către, Direcția de Sănătate publică.

Refuzul dumneavoastră de oferire a datelor necesare furnizării serviciului medical, de altfel acordat la cerere, determină imposibilitatea de acordare a serviciilor medicale.

Conform Regulamentului mai sus menționat și Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere pe adresa de mail contact@gabrielasuditu.ro

Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Aveți dreptul de a depune o plângere în fața ANSPDCP dacă aveți îngrijorări cu privire la modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal.

Responsabilul cu protecția datelor (DPO) din cadrul unității medico-sanitare poate fi contactat:

Prin adresa de e-mail:  contact@gabrielasuditu.ro